Koltuk Döşeme

Eski ve yıpranmış koltuk, kanepe, masa, sandalye, berjer, markiz, puf, mutfak köşeleri, köşe koltuklar, jozefinler ve cafe – restaurant mobilyalarınızı ücretsiz keşif yaptıktan sonra adresinizden alıyor, tamir, bakım ve döşeme işlemlerinden sonra adresinize teslim ediyoruz..

Koltuk Kılıfı

Mobilya ve Koltuk takımlarınızın kılıfları zaman ilerledikçe yıpranır ve eskileşir bunun için değiştirilmesi gerekir. Zaman ilerledikçe aynı koltukları kullanıyorsanız ve evinizde farklı bir değişim istiyorsanız farklı desenler ve renklerde  temiz, sağlam..

Mobilya Cila

Tüm mobilyalarınız Lake Cila, Gümüş Varak, Altın Varak, Eskitme Krem, Eskitme Ceviz, Silme Beyaz, Kapiçino, Venge, Meşe, Gomalak Boya çeşitleri ile cilalanmaktadır. Cilalama işlemi mobilyalarınızın ilk gün gibi güzel ve sağlam g..

Özel Tasarım

Zevkinize uygun beğenmiş olduğunuz koltuk, kanepe ve köşe takımları evinize özel dizayn edilir.

Kısaca Prestij Koltuk

Firmamız koltuk sektöründeki uzun tecrübesi ve  kaliteli işçiliğiyle , Koltuk Döşeme Koltuk İmalat, Koltuk Kılıfı, Tekne&Yat Döşeme ve Mobilya Cila işlemlerini yılmadan çalışarak yapmaktadır. Firmamız 25 yıllık tecrübesi ile siz müşterilerimize koltuk döşemede en iyi hizmeti vermektedir.

 

 

Hizmet verdiğiniz sektör her ne olursa olsun, çalışma şartlarınız ne şekilde düzenlenirse düzenlensin; eğer o alanda başarılı olmak istiyorsanız mutlaka belli programlar çerçevesinde disiplinli bir şekilde çalışılması gerektiğine inanıyoruz.

Sıkça Sorulan Sorular

Bizden Haberler